Visste du at Tylldalen har nesten 1% av aktiv seterdrift i Norge?

Landskapet er variert og utfordrende, og det dyrkes for det meste gras til fôrproduksjon. Av dyrehold kan nevnes kuer, sauer, hester og hjort! Mandelpotene som dyrkes i Tylldalen er kjent langt utenfor distriktet. Bøndene bidrar ikke bare til matproduksjonen, men også til å bevare det unike kulturlandskapet og de tradisjonelle driftsmetodene som har preget området i generasjoner.

Mange bønder er engasjert i lokale organisasjoner eller tilbyr til og med noe nytt som Opera di Setra. Deres bidrag er med på å styrke fellesskapet og skape ei levende og bærekraftig bygd. Bøndene i Tylldalen er med på å forme bygdas identitet og framtid.

Her er våre gårder / bønder i alfabetisk rekkefølge:

Kontakt

bygdeutvalg@tylldalen.no

Plakattavla Facebook

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.