Barnehage 2  Barnehage 3

  Tylldalsveien 1886, Tylldalen


  Hild Nytrøen

  Mobil: 40 72 32 58

  styrer@lekestua.org


  facebookLekestuabarnehage

  Kommunens Nettside

  Lekestua Barnehage

  Lekestua barnehage er en liten privat, foreldreeid barnehage, som ligger midt i naturen og vegg-i-vegg med bygdas skole.

  Barnehagen er godkjent for 36 plasser. Stort sett er vi rundt 20 barn i barnehagen, fordelt på liten og stor avdeling og har ei ansattgruppe på 6-8 personer.

  Lekestua barnehage er spesielt opptatt av KOMMUNIKASJON; god kommunikasjon mellom barna, mellom ansatte og barn, mellom ansatte og foreldre og ansatte imellom.

  Kort sagt: Vi bryr oss om hverandre og det er viktig for oss at alle små og store skal bli forstått, verdsatt og inkludert i felleskapet som er bygget på åpenhet, ærlighet og samarbeid.

  Vi er mye ute – både rundt barnehagen og i bygda vår, der vi er med på det som skjer. Fekspotetplukking, besøk på gårder, elgjakt, bærplukking, innhøsting osv. Vi ønsker at barna skal bli gode verdensborgere som ønsker å ta vare på, og gjerne komme tilbake til, bygda.

  Vi har mye samarbeid med skola, og det gir samhold blant alle barna i bygda fordi de er trygge på hverandre i alle aldre.

  Vi ønsker alle velkommen med åpne armer!

   

  Kontakt

  bygdeutvalg@tylldalen.no

  Plakattavla Facebook

  Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.