Kontakt TIL

  Epost:

  tylldalil@gmail.com

  Leder hovedlag:

  Tone Eggestad

  Telefon: 971 03 078

  Bli medlem

  facebookFacebookgruppe

   

  Nyttige lenker

  Skigruppa

  Skigruppa legger til rette for aktiviteter på ski gjennom vinterhalvåret. Det arrangeres ukentlige skilek og skitreninger hvor fokuset er å skape glede og mestring på ski. Treningene gjennomføres både i lysløypa og i hoppbakken. 

  Skigruppa gjennomfører serierenn med hopp og langrenn. 

  I løpet av vinteren står det flere trimkasser, 3Ski, på forskjellige steder i skiporet. Formålet er å stimulere til økt aktivitet utendørs vinterstid. Her er det mulighet for å registrere seg med navn, og det blirt trekt gevinster ved registrering i flere av trimkassene. 

  Hvert år arrangeres kretsrennet, Tyslasprinten, på Tysla skistadion. 

  Ved sesongavslutning vinterhalvåret, avholdes lagsrennet, som er et klubbmesterskap, samt bamserenn for de minste. 

  På høsten gis det tilbud om miljøsamling for barnefamilier. Her er fokuset på glede og mestring gjennom lek og aktiviteter på tvers av aldre. 

  Tylldalen har et skiløypenett på østsiden av dalen, denne vedlikeholdes og forbedres kontinuerlig. Løypenettet prepareres med skuter og løypemaskin jevnlig gjennom vinteren. 

  Det er oppsatt ei skihytte ved Småvangan som er åpen for besøk hele året. Sommeren brukes den til overnatting for de som går pilegrimsstien. Vinterstid er skihytta betjent med servering på oppsatte datoer

   

   Kontakt

   bygdeutvalg@tylldalen.no

   Plakattavla Facebook

   Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.