Matkroken


Tylldalsveien 1975, Tylldalen


Mandag-Fredag 9 - 18

Lørdag 10 - 16

Telefon: 404 47 364

Epost:
tylldalen.matkroken
            @coop.no

facebookmatkrokentylldalen

Matkroken

Matkroken Tylldalen er den lokale dagligvarebutikken og tilbyr et bredt utvalg av varer og tjenester til innbyggerne i området.
Magni Horten og Dag Arild Brelin

Med et fokus på kvalitet og service, tilbyr Matkroken alt fra ferske grønnsaker og lokale produkter til dagligvarer og husholdnings artikler. Personalet ( på bildet: Magni Horten og Dag Arild Brelin) i butikken er vennlig og imøtekommende, og kjenner ofte kundene ved navn, noe som skaper en personlig og inkluderende atmosfære.

I tillegg til å være et sted for dagligvarer, fungerer Matkroken også som et knutepunkt for lokalsamfunnet. Butikken bidrar til å opprettholde livskvaliteten i bygda ved å være tilgjengelig og tilby nødvendige varer og tjenester for innbyggerne i Tylldalen.

Matkroken, opplevde i 2022 en tragisk brann som preget lokalsamfunnet. Hendelsen forårsaket betydelig skade på butikken, og innbyggerne i Tylldalen mistet både dagligvarehandelen, men også et viktig samlingsted. I tiden etter brannen har lokalsamfunnet og Tylldalen Eiendom og Utvikling AS vist en imponerende innsats og i dag framstår en ny og moderne butikk.

 

Kontakt

bygdeutvalg@tylldalen.no

Plakattavla Facebook

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.