Tylldalen bygdekvinnelag

Vårt lokallag her i Tylldalen er et lokallag i Norges Bygdekvinnelag. Tylldalen Bygdekvinnelag ble dannet i 1947 og har siden den gang vært en viktig møteplass for aktive kvinner. Vi bryr oss om det nære, og er opptatt av at bygda og kommunen vår skal være et levende sted å bo. Vi jobber med lokal kultur, inkludering, mattradisjoner og folkehelse.

Møteplass

Lokallaget vårt har ca. 70 medlemmer, og her er kvinner i alle aldre. Enten du kommer ny til bygda, eller har bodd her lenge, er fint å ha en sosial møteplass. Du blir en del av et kvinnefellesskap som gjør at du føler tilhørighet i lokalmiljøet.

Aktiviteterbygdekvinner tur
Vi har en vårplan og en høstplan med oversikt over arrangementer og aktiviteter. For eksempel samarbeid med skolen, matlagingskurs, turer, foredrag, teaterbesøk, organisasjonsarbeid, arrangement i forbindelse med advent, jul og påske. Sammen med bygdekvinner fra hele landet kan du også være med på inspirasjonsseminar, kurs og samlinger i et større fellesskap.

Norges Bygdekvinnelag

I bygdekvinnelaget vil du kunne utvikle deg både faglig og personlig. Dette er en organisasjon for deg som er opptatt av å støtte opp om arbeidet for levende bygder. Vi vil gjerne ha deg med!

Her kan du finne mer informasjon:

www.bygdekvinnelaget.no eller facebook.com/bygdekvinnelaget eller lokal

eller du kan se bilder og lese mer om aktivitetene i lokallaget ved å gå inn på facebooksiden vår: Tylldalen Bygdekvinnelag.

Ta gjerne kontakt med leder i Tylldalen Bygdekvinnelag, Inger Marie Negård på telefon 950 71 137 eller e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dersom du vil bli medlem, eller om du har spørsmål om bygdekvinnelaget.

Informasjon om → Vevstue

 

 

Kontakt

bygdeutvalg@tylldalen.no

Plakattavla Facebook

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.