Kontakt samfunnshus

Tylldalsveien 1882, Tylldalen

Leder: Henrik Moen

Bestilling: Elin Graven


elin.graven@live.no


Facebookgruppe -> Facebook Samfunnshus

Tylldalen Samfunnshus

Tylldalen Samfunnshus blir i skoletiden brukt som gymsal. Etter skoletid blir det brukt som øvingslokale, treningslokale, festlige anledninger som bryllup, konfirmasjoner, julefester, juletrefester, 17.mai feiring m.m.  I tillegg er det en restaurant-del,  som kan stenges av. Den rommer opp til 50-60 personer. I tillegg til å bli brukt sammen med salen i festlige anledninger, blir denne delen mye brukt til møtelokaler og sammenkomster ellers.

Bestilling skjer ved mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  eller SMS til 41925085 

Når du skal inn, send en SMS til 41925085, og du får en kode til nøkkelboksen tilbake :-)

Det er også et godt utstyrt kjøkken, der det er dekkeutstyr til ca 150 personer.  Gasskomfyr, Oppvaskmaskin for storkjøkken og et stort kjølerom.

Det er garderobeanlegg og toaletter i kjeller i tillegg til garderobe og innendørs skytebane i kjeller under samfunnshuset. 

see mer ->Bilder her!

Kontakt

bygdeutvalg@tylldalen.no

Plakattavla Facebook

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.