Kontakt TIL

  Epost:

  tylldalil@gmail.com

  Leder hovedlag:

  Tone Eggestad

  Telefon: 971 03 078

  Bli medlem

  facebookFacebookgruppe

   

  Nyttige lenker

  Skiløyper

  Tylldal IL har et løypenett rundt om i Tylldalen. I bygda har vi en lysløype som blir preparert, og en bygdalyøpe som går igjennom store deler av bygda. 

  På fjellet på østsida har vi et lyøpenett fra brenna i nord og runder rundt på Veslevorda, Kvannvangrunden og ut på Hemrabben. Det blir av og til kjørt til søndre rivlia. 

  I 30 år har skiløypene blitt preparert av Terje Redtrøen. Med skuter i mange år, og innleid løypemaskinkjøring. Terje har i de senere årene kjøpt sin egen løypemaskin som han bruker til å preparere løypene med. Tylldal IL betaler han en sum for å kjøre løyper, men all kjøringen hans gjøres på dugnad. 

  Alle som nyter godt av skiløypene våre har anledning til å betale en løypeavgift til Tylldal IL for å kunne preparere løypene vinteren igjennom.

  Følg med på link: skisporet.no eller appen Skisporet.

  • Familie: kr 500,-
  • Enkeltperson kr 200,-

  Betales til Tylldal IL

  VIPPS:  109059

  Kontonr: 1895.42.29854

  Merk med “sesongavgift skiløyper 2024/2025” og navn. 

  Valgfritt beløp kan også doneres.

  God Tur! 

   

   Kontakt

   bygdeutvalg@tylldalen.no

   Plakattavla Facebook

   Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.