Kontakt TIL

  Epost:

  tylldalil@gmail.com

  Leder hovedlag:

  Tone Eggestad

  Telefon: 971 03 078

  Bli medlem

  facebookFacebookgruppe

   

  Nyttige lenker

  Friluftsliv

  Tylldal IL legger tilrette for friluftsaktiviteter sommer og vinter. På vinteren prepareres skiløyper som kan brukes av alle. På sommeren finnes det mange turstier som Tylldal IL har skiltet opp rundt omkring i Tylldalen, samt Tylldalstrimmen og Barnas Turtopper. Disse blir plassert på forskjellige steder i Tylldalens fine natur. tylldalen 9

  Tylldalstrimmen er blant kjerneaktivitetene til Tylldal IL i sommersesongen. Hensikten er å motivere medlemmer og andre til fysisk aktivitet, gi naturopplevelser og bli kjent med ulike steder i nærområdet. Arrangementet går ut på å bestige turmål. Det er premiering, og kravet for å være med er å besøke 6 av 7 turmål for voksne og 3 av 7 turmål for barn. Egen trekning for Barnas Turtopper.

  Kassene vil være tilgjengelig for registrering i perioden 10. Juni til 24. September.

  Du registrerer deg ved å skrive navnet ditt inn i bøkene som ligger i gule kasser på turmålene.

   

   

   Kontakt

   bygdeutvalg@tylldalen.no

   Plakattavla Facebook

   Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.