logo kor1


Grethe Kristin Graven

epost

Mobil:

 

Tylldalen blandakor

Tylldalen Blandakor er en livsglad og moden gjeng som med ungdommelig pågangsmot elsker å synge og som igjennom sangen ønsker å bidra til å opprettholde det blomstrende kulturlivet i den vakre bygda Tylldalen. 

Tylldalen blandakor har 25 medlemmer med hele 10 karer. Vi har sangere fra Tylldalen, Tynset og Rendalen. Vi øver tirsdagskvelder fra 19.30-22.00 på Tylldalen samfunnshus. Gjennom effektive øvelser og en god og meget sosial kaffepause, legger vi et godt grunnlag for samhold, gode opplevelser og prestasjoner både på øvelser, konserter, konkurranser, kortreff osv. Sjangermessig synger vi gjerne klassisk korstoff i kombinasjon med viser, salmer og innimellom også nyskrevet musikk, som stiller koret på nye og spennende og tidvis frustrerende utfordringer

Våren 2024 skal koret sammen med Tynset Blandakor delta i et spennende prosjekt med brassband og kor fra Askøy/Bergen og fremføre nyskrevet korstoff fra Glenn Erik Haugland i Bergen den 2.juni 2024, og så på Røros/Tynset helga etterpå. 

Koret tar gjerne imot flere som har lyst til å synge i kor. Kontakt korets leder for å høre mer hvis du er interessert. Koret har også egen facebookside.

Sjanger: Blandet

Leder: Grethe Kristin Graven

Medlemmer: 24

Dirigent: Guro Evensen Hjemli

Kortype: Blandakor

 

For mer informasjon:

Kontakt

bygdeutvalg@tylldalen.no

Plakattavla Facebook

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.