Kontakt TIL

  Epost:

  tylldalil@gmail.com

  Leder hovedlag:

  Tone Eggestad

  Telefon: 971 03 078

  Bli medlem

  facebookFacebookgruppe

   

  Nyttige lenker

  Historie

  Tylldal IL ble stiftet i 1916, og feiret i 2016 100 års jubileum. Det første styret besto av: Jon B. Moen, Alf Aas, Kjell Eggen, Erling Aas, Arne Lund og Tore Graven. 

  Det har fra tidlig i lagets historie vært både fotballgruppe og skigruppe som ivrige folk i styret fikk til. Det ble også bygd fotballbane ved kloppmyra og Hoppbakker ulike steder i bygda.

  Idrettslaget ble oppløst noen år under 2.verdenskrig, men etter krigen ble aktiviteten i idrettslaget tatt opp igjen. Det var en periode også håndballgruppe og friidrettsgruppe i Tylldalen på -50 og -60 tallet. 

  I 1965-66 ble dagen hoppbakke i Vollegga bygd og utbedret i 1970. 

  På slutten av 1970 tallet ble det startet arbeid med å lage ei permanent lysløype, og i 1981 ble dagens lysløype tatt i bruk. 

  Anleggene er blitt utbedret av driftige ildsjeler, og i 2005 fikk vi til dagens skistadion med tidtakerbu, og vi fikk egen skihytte i 2013. 

  Mange har bidratt til å få til aktivitet og anlegg for idrettslaget og fortjener honnør. En person stikker seg fram med årelang innsats for idrettslaget. Terje Redtrøen kom inn i laget i 1981 som løypekjører. Han har vært innom de fleste verv, vært ildsjel for ulike arrangementer og er fremdeles aktiv i dagens drift.

   

   Kontakt

   bygdeutvalg@tylldalen.no

   Plakattavla Facebook

   Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden vår. Noen av dem er avgjørende for driften av nettstedet, mens andre hjelper oss med å forbedre denne nettsiden og brukeropplevelsen (sporing av informasjonskapsler). Du kan selv bestemme om du vil tillate informasjonskapsler eller ikke. Vær oppmerksom på at hvis du nekter, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på nettstedet.